PSS Securitas Rogaland

Vi hjelper deg å finne rett forsikring

 

Book et møte idag!Om oss

Reise

Din reiseforsikring gjelder fra du forlater hjemmet, enten du skal på en kort tur eller en lengre ferie – en billig forsikring, som kan bli svært nødvendig.

Innbo

Tenk at alt du eier har en verdi. Blir noen av tingene dine hjemme stjålet eller skadet, dekkes tapet av oss. Det kan bli svært verdifullt for deg eller familien.

Bil

Bilforsikring med vilkårsgaranti Motor- og elektronikkdekning Ingen egenandel ved veihjelp Leiebil så lenge bilen er på verksted Taxi til jobb/barnehage om bilen stopper

Uførerente

​Langvarig uførhet kan få store økonomiske konsekvenser. Inntekten går dramatisk ned, mens løpende utgifter er omtrent som før. Kanskje trenger du også ekstra midler slik at du kan omstille deg til en ny livssituasjon.

Uførhet Total

​Ved langvarig uførhet går inntekten dramatisk ned, mens løpende utgifter er omtrent som før. Kanskje trenger du også ekstra midler slik at du kan omstille deg til en ny livssituasjon.

Kritisk Sykdom

​Hvert år rammes mange av kreft, hjerteinfarkt og hjerneslag. Blir du alvorlig syk har du andre ting å tenke på enn økonomien din. Kritisk Sykdom er en forsikring som gir deg rask utbetaling og sparer deg for økonomiske bekymringer.

Samle din pensjon

Ta vare på pensjonen din – unngå gebyrer som «spiser opp» kapitalen. Med én pensjonskonto hos Duvi samler du sparingen fra alle dine tidligere arbeidsgivere på ett sted.

[formidable id=5]

Våre partnere

CODAN FORSIKRING

Våre skadeforsikringer for Privat og Næringsliv leveres av Codan.   Codan er med 2,5 mill privatkunder og 200.000 bedrifstkunder et av de største selskapet i Norden.

Codan eies igjen av RSA Insurance Group som er et av verdens største multinasjonale forsikringskonsern.

DANICA PENSJON

Våre personforsikringer for Privat og Næringsliv leveres av Danica.  Barneforsikringen dekker hele 13 sykdommer og er rangert blant de beste i Norge.  Livsforsikring og Uføreforsikring tilbyr vi etter en gjennomgang av dine behov ut fra egen livssituasjon.

DUVI AS

Duvi AS er et spennende nytt pensjonsselskap på det norske markedet.  Investeringskomiteen i selskapet ledes av Knut N. Kjær, mest kjent som den første forvalter av Oljefondet.

Duvi AS har markert seg med gode og effektive IT-løsninger og lave administrasjonskostnader.