ID-Forsikring

En kostnadsfri forsikring mot ID-tyveri og nettmisbruk til alle våre kunder – og nærmeste familie

Mer enn 200 000 nordmenn rammes årlig

Datakriminalitet, ID-tyveri, nettmobbing og misbruk av personlige bilder på nettet har blitt mer og mer relevant de seneste årene, og den enorme økningen av registrerte tilfeller er skremmende. Fra 2012 til 2013 ble antall registrerte tilfeller av identitetstyveri mer enn doblet, fra 105 000 til 230 000 nordmenn som hadde fått sin identitet misbrukt.

Nettsjikane – et økende problem

I tillegg til identitetstyveri, hvor målet er å stjele penger eller gi noen en ulempe, er også nettmobbing, trakassering på nettet og misbruk av andres bilder et økende problem. Disse sakene blir stadig omtalt i media, og involverer ofte barn og unge.

Beskytter alle våre kunder og deres familie

Vi ønsker å trygge våre kunder og deres familie ut over de klassiske forsikringsproduktene. For å sikre trygghet i alle deler av livet, tilbyr vi alle våre kunder en forsikring mot ID-tyveri og misbruk på nett, helt uten kostnad, uten egenandel, og du får den automatisk som kunde hos Codan Forsikring.

Forsikringen gjelder deg som er forsikret i Codan, ektefelle og samboer, samt dine hjemmeboende barn under 21 år.

Du er sikret mot:

ID-tyveri og misbruk av din identitet
Identitetstyvene kan tømme kontoen din, bestille varer på nett, ta opp lån i ditt navn, eller bruke din identitet på andre måter som skader deg eller din familie.

I slike tilfeller dekker vi juridisk bistand inntil 100 000 kr, for å forhindre videre misbruk av din identitet, erstatning for økonomisk tap og eventuelt få fjernet uberettigede betalingsanmerkninger.

Har du blitt utsatt for id-tyveri? Ring 06300

  • Misbruk på nett
    Du skal være trygg på at andre ikke misbruker ditt navn og private bilder i offentlige eller private forum på nett.

    Dersom du eller din familie opplever å få bilder misbrukt på nett, eller at det legges ut krenkende materiale om deg og dine, vil vi hjelpe deg med å fjerne det uønskede innholdet.

    Det kan dreie seg om mobbing og trakassering, trusler, uønskede bilder, videoer, falske profiler, kontaktopplysninger som blir spredd til andre, eller få kontroll over hackede bruker- og e-postkontoer.

Har du blitt utsatt for nettmisbruk? Ring 66 98 66 10

Vil du vite mer

Vil du vite mer om ID-forsikring?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Sending