Pensjon og sparing

Vi tilbyr pensjonssparing for bedrifter og forvaltning av Pensjonskapitalbevis for privatpersoner. Enklere - rimeligere - bedre!
Se våre alternativerKontakt oss

Duvi AS er vår samarbeidspartner på pensjon

Duvi har et brennende ønske om å hjelpe norske arbeidstakere med å få en bedre pensjon, og å skape en enklere hverdag for bedriftene som setter av pensjonspenger til sine ansatte. Ikke minst ønsker de å gjøre pensjon til noe som er forståelig for forbrukerne. I Duvi settes kundeopplevelsen først.

Privat pensjonskonto

Ta vare på pensjonen din – unngå gebyrer som «spiser opp» kapitalen. Med én pensjonskonto hos Duvi samler du sparingen fra alle dine tidligere arbeidsgivere på ett sted.

Vi oppfordrer alle til å se denne videoen fra Forbrukerrådet som illustrerer hvordan forventet avkastning kan bli borte dersom du ikke samler pensjonskapitalbevisene dine hos en leverandør med lave administrasjonskostnader.

For å få overblikk over hvilke pensjonskapitalbevis du har, samt hvor mye pensjon du kan forvente, klikk her og logg inn med bank-id.

Flere jobber – flere pensjonskontoer?
Hvis du har hatt flere jobber, har du trolig flere pensjonskontoer spredd hos tilfeldige selskaper som alle trekker gebyrer. Disse pensjonskontoene blir ofte omtalt som «pensjonskapitalbevis». Ved å overføre dem til Duvi Pensjon blir alt satt inn på én konto hvor du får god oversikt til lave kostnader. Vi forvalter pengene dine fram til du blir pensjonist, og jobber for at du får høyest mulig avkastning på pengene dine.

Klikk her for å samle dine pensjonskapitalbevis

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1S_80xySHu0[/embedyt]

Pensjon for bedriften

Pensjon (OTP) og uførepensjon

Sammen med Duvi AS sikrer vi at din bedrift lever opp til sine pensjonsforpliktelser på en enklere, rimeligere og bedre måte. Vi sørger også for at du kan gi dine ansatte tilleggsprodukter som kan sikre dem ved sykdom og uførhet.

Enklere
Automatisert håndtering av pensjon, selv for små bedrifter. Duvi leser data direkte fra bedriftens regnskapssystem og sikrer korrekt sparing.

Rimeligere
Duvi gir små og mellomstore bedrifter prisløfte på gebyrer og omkostninger.

Bedre
Vi har en langsiktig forvaltningsstrategi som sikrer at dine ansatte får en god pensjon.

Uførepensjon fra Duvi

Ønsker du å sikre dine ansatte økonomisk om de blir ufør? Som arbeidsufør vil den ansattes støtte fra NAV være betydelig mindre enn hun/han tjener i dag. Uførepensjon gir den ansatte månedlig kompensasjon for redusert inntekt ved arbeidsuførhet.

Uførepensjon er en forsikringsdekning som sørger for den ansatte utover et sykdomsforløp på 12 måneder eller mer.

Uførepensjon er en tilleggsdekning som kan knyttes til innskuddspensjonen. Uførepensjon kan gi den forsikrede utbetaling ved langtidssykdom eller uførhet etter en sammenhengende sykemelding på over 12 måneder. Uførepensjonen utbetales månedlig i henhold til sykemeldings- eller uføregrad. Det er også mulig å avtale et barnetillegg for uførepensjonen.

Sykelønnsforsikring fra Duvi

Har dine ansatte avtale om full lønn ved sykdom? Da burde du sikre deg selv med sykelønnsforsikring.

Sykelønnsforsikringen dekker differansen mellom Folketrygdens sykelønn (opp til 6 G) og den ansattes virkelig lønn.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Pensjon og sparing?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Sending