Jæren Forsikring AS

Jæren Forsikring AS

Jernbanegata 4, 4340 Bryne
465 00 533
post@jaerenforsikring.no

Åpningstider

Vi er mye ute hos kundene i løpet av dagen.  For å unngå å komme til låst dør, kontakt oss på telefon 465 00 533 eller send oss en mail, så finner vi et tidspunkt som passer for deg.

Forsikringer for bedrifter og privatpersoner

Lokalt og Personlig. Forsikring skal være enkelt og oversiktlig. Det skal være lett å forstå hva og hvordan du eller bedriften din er dekket.

Vi er agenter for Codan Forsikring, Danica Pensjon (personforsikringer) og Duvi AS (pensjon).

Trude Gustavsen
Daglig leder
Tlf: 901 68 105
trude@jaerenforsikring.no

Alminnelige forretningsvilkår – Personvernerklæring

Jæren Forsikring AS og alle ansatte er underlagt regler for taushetsplikt og konfidensialitet som følger av Forsikringsavtaleloven (FAL) og Personopplysningsloven (POL).

Dessuten er det inngått databehandleravtale og taushetserklæring med Codan Forsikring i tillegg til avtale om etiske retningslinjer.

 

Vår gjennomgang og rådgivning

Målet med vår gjennomgang er å gi deg som kunde en oversikt over dine forsikringsbehov og på grunnlag av den innsamlede informasjon, komme med en anbefaling om valg av forsikringsprodukter. Dette gjør vi gjennom en behovskartlegging i vårt første møte.

Vi legger vekt på å presentere løsninger for deg på en enkel måte som gjør det lett for deg å forstå tilbudet. Dette inkluderer informasjon om dekninger, priser og hvor fullstendige vilkår kan finnes.

Vi representerer i dag flere leverandører gjennom egne agentavtaler. Vi gjør oppmerksom på at våre råd er basert på produkter fra våre leverandører og ikke fra alle produktleverandører i markedet.