Forsikring av næringsbil

Å benytte bil eller arbeidsmaskin i næring forutsetter rett forsikring og rask hjelp om noe skjer. I tillegg til det obligatoriske trafikkansvaret forutsettes det som oftest kasko dersom bilen leases.
Se våre forsikringerBook et møte med oss

Det er viktig for oss å sørge for kortest mulig ståtid, slik at tiden tilbringes der den skal; på veien og ute hos kunden.

Vi hjelper ellers til med å sørge for at bilen har de nødvendige tilleggsdekningene, så som for eksempel godsansvar og kranansvar.

Våre forsikringer for næringsbil

Melde skade

Akutt hjelp i utlandet

Ring SOS International på +45 70 10 50 50 dersom du trenger veihjelp, vært utsatt for en ulykke eller blitt akutt syk på reise i utlandet.

Veihjelp i Norge

Ring oss på 06300. Vi kobler deg videre til SOS Veihjelp, vår partner på redning og veihjelp av både personbiler og tungbiler. SOS Veihjelp har stort fokus på skånsom berging.

Glasskade

Kontakt vår avtalepartner Hurtigruta Carglass eller ring oss på 06300. Vi hjelper deg finne nærmeste godkjent verksted for ditt kjøretøy.

Trafikkforsikringsavgiften

Stortinget har bestemt at dagens årsavgift på motorkjøretøy skal kreves inn av forsikringsselskapene.

Avgiften skifter navn til trafikkforsikringsavgift til staten og satsene er uavhengig av hvilket selskap du har forsikret kjøretøyet ditt i. Ordningen trår i kraft fra og med 1.1.2018

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Næringsbil?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Sending