Forsikring for bedrifter

Vi dekker hele bedriftens forsikringsbehov, både personalforsikringer for dine ansatte og bedriftens eiendeler
Se våre produkterBook et møte med oss

Forsikring for bedrifter: Slik arbeider vi

Rett løsning for din bedrift

Vi tilbyr forsikringer til små og mellomstore virksomheter. Våre rådgivere tar en gjennomgang sammen med deg for å finne fram til rett løsning for din bedrift.

Årlig gjennomgang

Forsikringsbehovet endrer seg i takt med virksomheten, vi har derfor alltid en årlig gjennomgang for å sikre at du har de rette løsninger til enhver tid.

Fast, lokal kontaktperson

Med egen fast lokal kontaktperson kan du være trygg på at vi kjenner deg og din virksomhet.

 

Forsikring av ansatte

Mange arbeidsgivere i Norge tilbyr forsikringer til sine ansatte, noe som gir dem og deres familier en økonomisk trygghet hvis noe skulle gå galt.

Formålet med personalforsikringene er at en medarbeider etter en ulykke eller sykdom kan opprettholde den samme levestandarden som han eller hun hadde tidligere. Omfanget av forsikringene varierer imidlertid. Derfor er det viktig at medarbeiderne dine setter seg inn i hvilke forsikringer som dekkes gjennom jobben, og hva som bør suppleres privat. Vi deltar gjerne på et personalmøte for å gjennomgå bedriftens ordninger.

Vil du vite mer om de ulike Personalforsikringene?

Trykk her for personalforsikringer

 

 

Forsikring av eiendeler ansvar og transport for bedrifter

Eiendom og Eiendeler  Bygg og anlegg Næringsbil Ansvar Transport

Pensjon (OTP) og uførepensjon

Sammen med Duvi AS sikrer vi at din bedrift lever opp til sine pensjonsforpliktelser på en enklere, rimeligere og bedre måte. Vi sørger også for at du kan gi dine ansatte tilleggsprodukter som kan sikre dem ved sykdom og uførhet.

Enklere
Automatisert håndtering av pensjon, selv for små bedrifter. Duvi leser data direkte fra bedriftens regnskapssystem og sikrer korrekt sparing.

Rimeligere
Duvi gir små og mellomstore bedrifter prisløfte på gebyrer og omkostninger.

Bedre
Vi har en langsiktig forvaltningsstrategi som sikrer at dine ansatte får en god pensjon.

Tilbud til de ansatte og eier av virksomheten

Vi kan gi ekstra gode betingelser på privatforsikringene til de ansatte og eier(e) i de virksomhetene vi forsikrer.  Vi gir anbefalinger til hvilke forsikringer dere har behov basert på det som allerede er forsikret for via bedriften for å unngå dobbelt-forsikringer.  Dette kan gjelde på f.eks reiseforsikring, men også innenfor livsforsikringer og pensjon.

Nystartet virksomhet

Gjennom vårt samarbeide med Gründerarena Jæren er vi godt kjent med utfordringer nystartede virksomheter møter.

Vi gjennomgår minimumskrav i forhold til loven, anbefalt løsning, og vi gir også tips om ordninger med forsikring via NAV som vil være aktuelt for noen i en oppstartsfase.

Forsikringer for personale

Mange bedrifter investerer mye i gode forsikringsordninger for de ansatte, men opplever samtidig utfordringer med å formidle verdien av dette.

Vi stiller gjerne opp på personalmøte på dagtid eller kveldistid og gjennomgår bedriftens ordninger og visualiserer fordelene for den enkelte.

Har du mange eiendeler?

Vi lager til oversiktlige regneark for deg, slik at du enkelt kan ha oversikt over hva som er forsikret og på hvilke vilkår til enhver tid.  I samarbeide med deg tilpasser vi dette for din virksomhet.

Vil du vite mer

Vil du vite mer om Forsikring for bedrifter?

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Sending